05. svibnja 2020.

Sportska igrališta otvorena za korištenje

Od uvođenja protuepidemijskih mjera, s obzirom na rizik prijenosa bolesti Covida-19, nakon  mjesec i pol dana od stavljanja izvan upotrebe svih otvorenih sportskih igrališta, novom Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske dopušteno je otvaranje sportska igrališta  te su ona od danas ponovno dostupna našim sugrađanima.

Sportska igrališta otvorena su uz obavezu pridržavanja mjera i preporuka te se apelira na korisnike da o istome izrazito vode brigu, a sve kako bi svi ostali bili zaštićeni i sigurni.

Pula Sport d.o.o. brine se o 38 sportskih igrališta na području cijelog grada Pule. Za svo vrijeme zabrane korištenja sportskih igrališta, radnici Pula Sport d.o.o. provodili su redovne aktivnosti tekućeg održavanja igrališta kao što su i provodili mjere zaštite fizičkog korištenja igrališta po napucima Stožera.

„Drago mi je da smo baš danas, na Dan našega grada, bili u mogućnosti otvoriti sportska igrališta svim našim građanima. Siguran sam da će s popuštanjem mjera i dolaskom lijepog vremena, sva naša igrališta bez obzira na njihovu vrstu, ponovno biti omiljena mjesta za sportsku rekreaciju naših sugrađana. Ovim putem bih zamolio sve naše korisnike da se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog stožera kako bismo kao i dosada bili uspješni u čuvanju našeg zdravlja“ istaknuo je direktor Pula Sport d.o.o. Ivan Glušac.