28. ožujka 2018.

Verudeži osvojili Gradsku ligu

Verudeži osvojili Gradsku ligu

Malonogometna momčad MNE Veruda pobjednik je završnice Gradske malonogometne lige Sport 3000. Verudeži, koji su i u regularnome djelu Gradske lige bili prvi, pokazali su se najboljima i u doigravanju. Prvo su u polufinalu bili bolji od momčadi AS Doblanović Elkron (4:1) s dva gola Daniela Moravca te Elvira Husarića i Marina Katovića, dok je u drugome polufinalu Premantura nadigrala Duran, hattrickom Milivoja Simeunovića, te dva gola Sanela Imširevića i jednim Alena Peršića.

U finalu je, pak, najmlađa momčad lige MNE Veruda bila blja od Premanture nakon izvođenja šesteraca. U regularnom dijelu utakmice Elvir Husarić i Hisa Ramadani doveli su Verudeže u vodstvo u prvome dijelu, ali su Milivoj Simeunović i Alen Peršić to poništili, no, baš je Peršić bio tragičar promašivši šesterac u raspucavanju pa je Elvir Husarić donio veliko slavlje Verude.

U srazu za 3. mjesto pobjednik je, također, odlučen boljim izvođenjem šesteraca nakon što je utakmica završila 4:4, a bronca je pripala AS Doblanović Elkronu.

Najbolji strijelac lige s 12 golova bio je Aldo Vodopia iz momčadi Stella Šijana, dok je za njaboljeg golmana titulu odnio Dino Crljenica iz pobjedničke ekipe. Za najkorisnijeg igrača lige izabran je Daniel Moravac, koji je svoju momčad kroz cijelo prvenstvo vodio do trona.