04. prosinca 2017.

Održan ždrijeb 29. izdanja Ulice

Održan ždrijeb 29. izdanja Ulice

Održan je ždrijeb za 29. izdanje malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa 2017 - Suzuki Motortech, koji u novouređenoj dvorani Doma sportova Mate Parlov starta u petak, 8. prosinca, i igrat će se do Božića kada su na programu finala. Organizator turnira je udruga Futsal, uz visoko pokroviteljstvo Grada Pule.

U glavnom turniru našlo se 90 haklerskih momčadi, dok se za veteranski turnir igrača preko 38 godina života okupila 21 momčad.

- Željeli smo da seniorski i veteranski turnir zajedničkim snagama dostignu brojku od sto prijavljenih ekipa, ona je na kraju i premašena te možemo reći da smo zadovoljni odazivom, rekao je Damir Pauletić, dopredsjednik udruge Futsal.

Nagradni fond turnira ostao je isti, 30 tisuća za seniorski te sedam tisuća kuna za veteranski turnir, a već je poznata i satnica pretkola i 1. kola. Zadržan je i humanitarni karakter turnira te će se 30 tisuća kuna ravnopravno rasporediti na tri udruge, koje su organizatoru izložile svoje projekte.

Na turnir su se prijavile momčadi iz cijele Istre. Najviše ih je iz Pule, ali dosta ih se prijavilo i iz Poreča, Rovinja i Labina, a zastupljene su i manje sredine. Iz Rijeke je stiglo više momčadi nego lani, čak pet, te su tu i dvije momčadi iz Slovenije.

Kako to obično biva, svima njima najdraži skalp bit će onaj branitelja naslova, a to je Pizzerija Jupiter koja je u prošlogodišnjem finalu svladala klince Pizzerije Jupiter, a ove godine će Jupiter imati i treću, najmlađu, momčad.