30. listopada 2017.

Od četvrtka počinju prijave za 29. Ulicu

Od četvrtka počinju prijave za 29. Ulicu

Kako ističe organizator, udruga Futsal Pula, sve je spremno za početak prijava na najveći malonogometni turnir na istarskom poluotoku, i jedan od najvećih u državi, Moja Ulica Moja Ekipa - Suzuki Motortech 2017. koji će se održati u Domu sportova Mate Parlov pod pokroviteljstvom Grada Pule. Prijave kreću od četvrtka, 2. studenog, i trajat će sve do 1. prosinca.

Svoje haklerske družine ljubitelji Ulice moći će prijaviti svakim radnim danom od 9 do 14 sati, na broj mobitela 098-130-5244, ili putem e-maila: futsal.pula@gmail.com. Kao i svake godine, tako i ove, prijave uživo bit će od 24. studenog svaki dan od 18 do 20 sati u Caffe Baru Cabahia. Kotizacija za seniorski i veteranski turnir, kao i prošle godine, iznosit će 400 kuna. Pravo nastupa na veteranskome turniru imaju igrači s napunjenih 38 godina. Nagradni fond seniorskog i veteranskog turnira također će ostati isti, odnosno 30 tisuća kuna za ukupni nagradni fond seniorskog dijela turnira, a sedam tisuća kuna veteranskog.

Ovogodišnje 29. izdanje Ulice započet će u petak, 8. prosinca, a novi (ili stari) "heroji Ulice" bit će poznati nakon finalnog ogleda koji je na programu na Božić, 25. prosinca, kada će se saznati novi pobjednici u čak četiri kategorije jer osim seniorskog i veteranskog dijela turnira, te tradicionalne "Mini Ulice" za dječake do 11 godina istarskih nogometnih klubova, udruga Futsal ove godine organizira i turnir za dječake do 15 godina.

Ulaznice za posjetitelje koštat će 10 kuna i naplaćivati će se za sve uzraste, a biti će valjana tokom cijeloga natjecateljskog dana. Kao i svake godine tako će i ove organizator odvojiti 30 tisuća kuna u humanitarne svrhe