09. listopada 2017.

Prijave za Ulicu počinju 1. studenog

Prijave za Ulicu počinju 1. studenog

Za dva mjeseca održat će se, u obnovljenoj i uređenoj dvorani Doma sportova Mate Parlov, 29. izdanje najvećeg malonogometnog turnira ma istarskom poluotoku "Moja Ulica, Moja Ekipa" u organizaciji MNK Futsal Pula i pod pokroviteljstvom Grada Pule. Turnir započinje 8. prosinca, a finalni ogledi na programu su za Božić, 25. prosinca, i jasno je da malonogometna groznica već počinje tresti Pulu i cijeli istarski poluotok jer prijave za seniorski i veteranski turnir kreću kroz 20-ak dana, 1. studenog, i trajat će do 1. prosinca.

Kako su izvijestili organizatori na svojim stranicama, "ove godine igraju svi" bit će moto turnira jer uz Mini ulicu za dječake do 11 godina nogometnih klubova iz cijele Istre, ove godine bit će organiziran turnir i za selekcije U-15, a u isto vrijeme organizator je odlučio dobnu granicu seniorskog turnira spustiti sa 16 na 15 navršenih godina. Time će turnir objediniti gotovo sve generacije, završno s onom najiskusnijom, veteranima koji su prošle godine prvi puta zaigrali na Ulici.

Kotizacija za seniorski i veteranski turnir kao i do sada iznosit će 400 kuna dok će za sve momčadi selekcija U-11 i U-15 nastup na turniru biti besplatan te će svi sudionici biti će nagrađeni medaljama, a najbolji i peharima. Nagradni fond seniorskog i veteranskog turnira također će ostati isti, odnosno 30 tisuća kuna za ukupni nagradni fond seniorskog dijela turnira, a sedam tisuća kuna veteranskog.

Ulaznice za posjetitelje koštat će 10 kuna i naplaćivati će se za sve uzraste, a biti će valjana tokom cijeloga natjecateljskog dana. Kao i svake godine tako će i ove organizator odvojiti 30 tisuća kuna u humanitarne svrhe, te stoga već sada, dva mjeseca prije početka turnira, pozivaju sve humanitarne organizacije i udruge da im dostave svoje projekte od kojih će za njih tri izdvojiti po 10 tisuća kuna. Projekti i dopisi mogu se poslati na e-mail futsal.pula@gmail.com.

Kako bi što bolje upoznali ekipe s pravilima turnira organizatori već napominju da ekipe koje ne podmire kotizaciju neće moći uči u bubanj za izvlačenje parova, isto tako igrači koji ne prilože delegatu susreta važeći dokument sa slikom neće moći nastupiti na turniru.